Klassiek circus

Circus Harlekino

Circus Harlekino

Circus Harlekino werd in 1989 opgericht door Peter Verberk. Zijn kleinzoon Kevin van Geet nam het werk van zijn grootvader over. Vandaag de dag brengt hij circus met kwaliteit op vele plekken in Nederland.

Circus Harlekino start traditiegetrouw tijdens de Pasen het circusseizoen. Het circus vervolgens tijdens een voorjaarstournee op vele plekken in Nederland te zien. In de zomer maakt het jaarlijks een tournee langs Nederlandse campings.

De voorstelling

De voorstellingen van Circus Harlekino bestaan uit spannende, spraakmakende en soms ontroerende acts. Geniet van de klassieke mix van artiesten, clowns en dieren, begeleid door een eigentijdse lichtshow en passende muziek. In een familievoorstelling wordt je meegenomen op reis door de wondere wereld van het circus, waarbij internationaal bekroonde topartiesten op bijna aanraakbare afstand hun tricks vertonen!

De 2023-tour was de 35ste tour voor Circus Harlekino. In 2024 bestaat het circus daadwerkelijk 35 jaar. Keer daarom later terug op deze pagina om hier de grootse plannen voor 2024 te lezen.

Bezoek de website

Fotovoorproefje