Circus speciaal

(voor senioren en kinderen )

De kunst van het verleiden is belangrijk om ouderen te motiveren mee te doen. Hier met antieke clownspanelen. Gooi die maar eens om, op ieders niveau, de een dichtbij, Met dementerendende ander wat verder weg. (foto: Dick Hogewoning)

 

 
De speciale doelgroepen van De Leeuw Circusevents

De Leeuw Circusevents richt zich sinds 2010 ook op circus voor speciale doelgroepen, autistische kinderen, kinderen met dyslexie, speciaal onderwijs en ook op mensen met dementie en Alzheimer. De bewegingen die gemaakt worden bij circustechnieken zijn bijzonder geschikt. Deze circusbewegingen zijn gebaseerd op een combinatie van circuskunsten, rytmegym (beweging en muziek) en ©Braingym.
kinderen met autisme, een prachtige doelgroepHier op locatie in Alphen ad Rijn met speciale kinderen. Zij genoten van een fantastische circusdag, een krantenverslaggever maakte er een mooi verhaal van, klik hier.

 

 

 

Verzorgingstehuizen en circus

clownspaneelgooien
Afgelopen jaar zijn wij diverse keren uitgenodigd om met heel wat circusartiesten een locatie te openen van een verzorgingstehuis. Zoals in Apeldoorn bij Auris, en bij Portal in Voorschoten. Ook zijn wij met een circus te gast geweest bij Hilverzorg in Hilversum, en bij de Oranjerie in Eindhoven. We hebben ook evenementen verzorgd bij Eventron voor grote verzorgingsinstellingen.

 

Dagopvangprojecten

DagopvangprojectenOok bij dagopvangprojecten of sociale werkplaatsen valt af en toe wat te vieren. Hier voor de gelegenheid in het echte circus. Hieraan vooraf werd al flink geoefend, het personeel paste de materialen aan, Men kon al wennen aan optreden, werken met circusmateriaal, en van tevoren was voor iedere artiest al een hoofdrol weggelegd. Het eindresultaat was erg ontroerend ook voor alle verzorgers, familieleden enz. Evenementen: Oegstgeest, Curium, Boxtel, WSD

 

Werkervaring bij speciale scholen:

o.a. werkervaring met de Herman Broerenscholen in Den Bosch en wijde omgeving met 850 kinderen, met de Mytyl Tyltylschool in Rotterdam met 40 kinderen. Ook deelnemer van het Festival van Talent voor hoogbegaafde kinderen.

Neem een bakje popcorn en bekijk onze films

Popcorn en film kijkenIn de loop der jaren zijn ook een hele serie films gemaakt van onze circusworkshops die u een indruk kunnen geven van onze geslaagde evenementen.
Neem eens een kijkje op onze speciale filmpagina.

 

 

Contact

 

deleeuwcircusevents2De Leeuw Circusevents is een landelijk opererend bedrijf, wij leveren onze circusworkshops door heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Katwijk aan Zee. Bezoeken op afspraak.
Vraagt u eens vrijblijvend een offerte aan.

De Leeuw Circusevents,
J. Th de Visserstraat 116
2221AZ Katwijk
info@deleeuwcircusevents.nl
0714025195
0651462953
NL83RABO0336852207

Over Gera de Leeuw
hoelahoeplessenGera de Leeuw specialiseerde zich door het volgen van opleidingen en korte eendagscursussen cursussen, o.a. CliniClowns, Theater Veder, ©Braingym, BIC (Circomundo), Ronny Gardener, Praktische Psychiatrie (REAKT), diverse congressen over dementie (Studie Arena). Natuurlijk is het in de praktijk werken met deze doelgroepen en ervaringen opdoen ook van groot belang geweest.

Gera de Leeuw is eigenaar van De Leeuw Circusevents. Sinds 2002 startte zij met een pr bureau voor het Magic Circus, eind van dat jaar kwam ze samen met de circusdirecteur van het Magic Circus op het idee om voor dit circus ook circusevenementen te organiseren.
Gera de Leeuw haalde in 2010 haar certificaten voor Circusbegeleider, aan het einde van een opleiding met lessen in tal van gerenommeerde circusscholen in Nederland, onder auspiciën van Circomundo. Zij werkt al 10 jaar actief mee met de evenementen en tekent voor de organisatie van uw evenementen.