Voor het eerst in het bestaan van Circus Kabel in 2010 treden alle artiesten van de A en B groepen samen met onze nieuwe Optreedgroep op in het Rietveld theater, op zondag 25 maart. 
Elke voorstelling zal er ook een optreden te zien zijn van de artiesten van de nieuwe optreedgroep, en de hele dag zullen er in de studio en als het weer het toelaat in de tuin van het theater workshops gegeven worden voor aspirant artiesten van alle leeftijden. Ook worden in de foyer een aantal keer een presentatie gegeven over de social circus groepen in Leidschendam en Delft. Kaartverkoop zal gedeeltelijk in de les plaatsvinden en de overige kaarten via de website en kassa van het theater. 

Circus Kabel heeft gekozen voor het prachtige Rietveld Theater. Van 12:00 tot 17:30 uur is het theater gratis toegankelijk en kan er circus worden beoefend tijdens de circusspeelplaats en meerdere workshops. Ook zal Circus Kabel aanwezig zijn met een informatiestand en worden de nieuwe t-shirts vanaf deze dag verkocht. Bijwonen van de voorstelling kost 2,50. De komende maand krijgen ouders de kans om kaartjes te kopen in de les of via de mail, eventueel resterende kaartjes worden vanaf 13 maart verkocht via de website en kassa van het Rietveld Theater. Verdere informatie over resterende kaarten en workshops zal hier op de website en in het facebook evenement bekend gemaakt worden!

NapPas

Het programma van de voorstellingen:

13:00 uur: Woensdag A en B, Zaterdag A en Optreedgroep met pauze.

15:15 uur Vrijdag A, Zaterdag B en Optreedgroep met pauze.