De versoepelingen van de regering zijn voor een aantal circusbedrijven hoopvol en geven kansen voor de nabije toekomst. Helaas zijn de versoepelingen niet voor iedereen voldoende. Het Circus in de Zorg maakte zojuist bekend alle geplande shows van 2020 te verplaatsen naar 2021.

Het publiek van het circus in de Zorg behoort tot de risicogroepen en dan moet je als producent soms moeilijke, maar vooral verstandige beslissingen nemen. De gezondheid van het hooggeëerde publiek gaat voor alles.

De bekendmaking van het Team Circus in de Zorg;

“Sinds maart hebben wij stap voor stap onze tournee (300 shows) moeten annuleren. Wij hadden steeds de hoop om in september/oktober weer te kunnen spelen. Hoewel er inmiddels verruimingen zijn gekomen, blijft de 1,5 meter gehandhaafd. De afgelopen week hebben wij intensief overleg gehad met alle betrokken organisaties. Voor veel instellingen is een evenement op dit moment nog geen haalbare kaart en 1,5 meter is voor veel cliënten ook niet hanteerbaar. Daarom hebben wij besloten de tournee in zijn geheel te verplaatsen naar 2021. Dat was geen makkelijk besluit. Maar soms moet je een stapje terug te doen om verder te kunnen groeien. Volgend jaar gaan wij weer vol energie op reis met de productie: Feest! 20 jaar Circus in de Zorg. Voor nu zeggen wij; blijf gezond, blijf ons volgen en tot snel!”

Team Circus in de Zorg

Na regen komt zonneschijn