Na bijna 70 jaar is Circus Elleboog zich aan het hervormen tot een online talentenplatform: Kijk Eens Wat Ik Kan.NL waar kinderen lessen kunnen volgen van bekende artiesten en allerlei nieuwe vaardigheden kunnen leren, om vanuit de online omgeving door te stromen naar partners die lessen aanbieden bij hun in de buurt. 

De Elleboog auto waar zo hard voor is gespaard is nu te koop

In al die jaren is er veel materiaal gebruikt tijdens de circuslessen en voorstellingen, materiaal dat voor het platform niet meer nodig is maar wat Circus Elleboog wel graag een nieuwe plek wil geven. Op 1 maart zal de veiling openen waarop al het materiaal staat waar op geboden kan worden. Van typisch circusmateriaal als eenwielers, loopballen, jongleerballen/ringen, diabolo’s, pistekleden (en nog veel meer), naar kostuums en materiaal om kostuums te maken, decors en gymnastiekmateriaal als een tumblingbaan, matten en banken. Ook de bus, kasten en stellingen, een verrijdbare spiegel en geluid- en lichtapparatuur worden geveild. 

NapPas

Op https://www.troostwijkauctions.com/nl/circus-elleboog/01-26198/ kan alvast een kijkje worden genomen naar de materialen die al in de lijst staan en de komende week komt er nog veel bij. Vanaf 1 maart 14:00 opent de veiling en kan er geboden worden.