Circus op bedrijventerrein Fivelpoort: Wegdromen bij een tijdloze familieshow!

foto’s pr Bossle. 

NapPas

APPINGEDAM/DELFZIJL – Het Internationale Circus Bossle geeft van zaterdag 4 november tot en met zondag 12 november voorstellingen op het bedrijventerrein Fivelpoort. De kleurrijke en verwarmde circustent verrijst aan de Goedheidpolder langs de N33 tussen Appingedam en Delfzijl. En daarmee zitten ze op het noordelijkste circusplekje van Nederland. 

Dit persbericht scoort hoog in google en dat is voornamelijk te danken aan de professionele ondersteuning van pers en pr door SenA Entertainment. Die zorgen ervoor dat er in elke plaats journalisten worden uitgenodigd, dat weer de nodige leuke recensies oplevert. Het publiek krijgt zo een betere indruk van wat het circus te bieden heeft. En dat is ook weer terug te zien in de bezoekersaantallen. Een ander voordeel is dat de familie Bossle zich nu ook beter kan concentreren in de dingen waarin men goed is, het maken van circusvoorstellingen. Ze zijn door SenA verlost van een hoop extra werk. SenA heeft er dit jaar ook voor gekozen om Bossle in de agenda te plaatsen van Circusweb. En dat wordt soms nog beter gevonden dan de informatie op de eigen website. Circusweb scoort namelijk ook heel hoog in google. 

Wat biedt Bossle eigenlijk? 

Een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen. Droom weg bij een tijdloze familieshow met cowboys uit het wilde westen, razendsnelle jongleurs, vrolijke clowns, vliegende mensen en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Ook de vele dieren zijn nog steeds een groot onderdeel in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, honden, ezels, lama’s, dwerggeitjes en mini-koeien.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellings-dag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

De voorstellingen zijn op zaterdag 4 november om 15.00 uur, zondag 5 november om 14.00 uur, woensdag 8 november om 15.00 uur, zaterdag 11 november om 15.00 uur en zondag 12 november om 14.00 uur Meer informatie? Volg het circus op Facebook www.facebook.com/circusbossle of kijk op de website www.circus-bossle.nl