ROTTERDAM – Circunstruction biedt getalenteerde circusartiesten de mogelijkheid om de kloof tussen opleiding en professioneel werkveld te overbruggen. In het Maastheater laten zij het resultaat zien, 
De artiesten wordt de kans geboden hun fantasieën in daden om te zetten en hen ondersteunen bij het opbouwen van een carrière als artiest en circusmaker. Hiermee draagt Circunstruction bij aan de ontwikkeling van het nieuwe circus in Nederland.
De voorstellingen zijn een aanrader voor iedereen die van hedendaags circus houdt en een ideale opstap voor diegenen die een nieuwe podiumkunst willen ontdekken.

Vrijdag 17 november 20.45 uur


Bekijk de wereld door de ogen van deze internationale artiesten en ontdek nieuwe perspectieven op mislukking en succes. Wandel op de grens tussen het bewuste en onbewuste en zie de limbo tussen vallen en opstaan als bespiegeling op het leven.

NapPas

Met: Merri Heikkilä, Bjarni Árnason, Jakob Jacobsson, Zinnia Oberski, Hendrik van Maele, Petra Steindl, Felix Zech en Josse de Broeck. (aerial rope, diabolo,  jongleren, trapeze en partner acrobatiek)

Zondag 19 november 14.00 uur

Captain sugar and the monkeypuppets duiken in een absurdistisch gevecht tegen de angst voor veranderingen.        

Met Eyrún Ævarsdóttir, Friederike Kohring, Jóakim Kvaran, Michael Zandl en Wilko Schütz.

(aerial rope, partner acrobatiek, Chinese paal, haar-hangen, hoedenjongleren)

Aansluitend Not somewhere else van Monki. Hij maakte deel uit van Circunstruction 2014. Sindsdien heeft hij zijn project zelf doorontwikkeld tot een avondvullende voorstelling.

 Info & kaarten : www.maastd.nl of 010 7070439.