TERSCHELLING – Het gaat erop lijken dat Clown Milko met zijn vlooiencircus een echte trendsetter aan het worden is. Het kleinste circus van Nederland wordt nu weer overtroffen door het kleinste circus ter wereld en vlooiencircussen trekken opeens met velen tegelijkertijd door het land. Een voorbeeld: 
Het Magistrale Vlooiencircus reist af naar Emmen en zal aldaar te zien zijn in Wildlands Adventurezoo op zaterdag 14 juli vanaf 18.00 uur. Komt dat zien bloeddorstige monsters, de kleinste artiesten ter wereld, te zien in een piste van 90 vierkante centimeter. De charmante Xandra, op de hoge draad en Goliath, de sterkste vlo ter wereld.

foto van Dr. Q's magistrale Vlooiencircus.

En dan in Terschelling CIRCO FANTASTICO, het kleinste circus ter wereld. Deze fonkelnieuwe voorstelling van Theater Snater wil je niet missen! En dan in Emmen: 

Het ongelooflijke verhaal van een circus dat niet groter is dan een fietsband, of nee… een afwasteiltje. Op een dag is het gekrompen, met artiesten en al. Behalve Chris en Inge, want zij waren even boodschappen aan het doen. Carly, hun hondje, lag helaas nog te slapen in de piste. Toch gaat de show gewoon door. Hoe dat kan? KOMT DAT ZIEN!

Spel: Chris Oelmeijer, Inge Besaris en Carly, de circushond.

Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Deze zomer speelt het gezelschap Circo Fantastico op Terschelling. Van 23 juli t/m 23 augustus, iedere maandag en donderdag om 13.00 uur. Speelplek: ET 10, Heereweg 40, Midsland Noord. Kaartjes à € 7,50 zijn op speeldagen vanaf 12.30 uur te koop aan de zaal (hier is  geen pin).  Reserveren kan via: 06 33860984