Charles Pauwels is dit weekend overleden, de condoleances stromen toe vanuit de hele circuswereld, zoals op Facebook is te zien. Charles Pauwels is vooral  bekend geworden als witte en serieuze clown, in Nederland zelfs bij een reclame van C&A. Hij was een telg van de bekende familie Pauwels, die al 7 generaties circus maakt in België. 

Robert Ronday bracht direct zijn condoleances naar de familie: “Charles Pauwels is de broer van Marquis Pauwels die vorig jaar met mij in Sittard was en afgelopen zomer de circus camping tournee deed. Hun vader Pepet Pauwels was een fantastische clown en de familie werkte jarenlang bij de Bougliones. In 1966 waren zij met Circus Heros in Nederland met hun beroemde cascadeurs act! Ook bij Heros waren zij verschillende jaren. Charles was de witte clown toen ze een trio vormden en waren met Bouglione’s in 1974 op tournee en met Corty Althoff in 1977. 
Helaas, over meer informatie beschikt Circusweb momenteel niet. Wordt zodra mogelijk is gewijzigd. We wensen de familie veel sterkte met het verlies van deze bijzondere persoon. 

Bol.comBol.com AlgemeenBol.com Algemeen