Van 27 tot en met 30 december kan men in Den Haag weer optimaal genieten van Carnivale 2018. Keer terug naar de magische wereld van Kermis en Circus van begin vorige eeuw. Raak BETOVERD door wonderen en magie tussen duizenden lichtjes en sprankelende vuurkunstenaars. Carnivale biedt een parade aan rariteiten en belevingen in het Haagse Huigenspark. 

 

Het inhoudelijke programma is nog een verrassing. Houd deze pagina en Facebook in de gaten voor updates! 

Hier kunt u in elk geval op rekenen: De voorstellingen vinden deels in de open lucht plaats en deels in verwarmde tenten. In de grote tenten vinden afwisselend grote shows plaats. (46 verschillende acts die meestal 3 x daags optreden. 5 verschillende muziekoptredens per dag, 3 x 3 burlesque shows per avond. 85 artiesten in totaal (van de kleine menschen tot de vuurkunstenaars, dorpsgekken, en burlesque danseressen tot alle geniale gestoorde professoren)) Komt dat zien!!!

 

Carnivale Sferen

Lieve allemaal, hier Fritz Parlando. Baas van de Carnivale Den Haag. Het rondreizende circus en kermis van weleer.Even jullie aandacht. Vooral de nieuwelingen hier… ik heb een film. Een film die je moet zien. Ik vraag twee minuten van je tijd. Tijd die spaarzaam is. Ja, ook ik moet de sterkste man nog toespreken, de kleine mensen moed inspreken en als laatste gewoon boodschappen doen. Melk, Brinta, etc. We hebben het maar druk met z'n allen. Maar daarom precies is de Carnivale. Mijn wereld. Door mij meegebracht vanuit verre windstreken en oorden. Van Bagdad tot Barendrecht. Sterren die lampjes werden, schitteringen die mensen bleken. Ontdekken. De wereld om mij heen is hard en ruw. Maar er is meer in dit nietige wereldje. Daarom is de Carnivale. Gelukkig weer terug in de stad die het verdient. Den Haag, stad van Vrede en Recht. Ik verheug mij op mijn reis naar jullie. Een reis van magie, betovering en verwondering. Samen met jullie vier dagen lang tot in de late uurtjes.Tot snel,Fritzwww.carnivale.nl

Geplaatst door Carnivale Den Haag op zaterdag 25 november 2017

 

Overdag gezellig voor het hele gezin en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen. Geniet van huisgemaakte stamppotten, soep of een glaasje glühwein – met magisch uitzicht over het hele terrein. Van 27 tot en met 30 december in het Huijgenspark in Den Haag.