Promoot uw jeugdcircus hier

Circus Caps  Circus de leukste plek voor je kind

Je zoekt een goede vrijetijdsbesteding voor je kind met een verstandelijke beperking. Je wilt je kind laten bewegen in een sociale omgeving waarin hij zich veilig voelt en leert omgaan met andere kinderen. Waar hij gewaardeerd wordt om wat hij kan en wie hij is. Of zij natuurlijk. Nou, dan laat je ‘m toch bij het circus gaan

Circus Caps verwelkomt kinderen met een verstandelijke beperking en hun brusjes (broertjes en zusjes), vriendjes en vriendinnetjes. Samen werken ze aan hun circuskwaliteiten, helpen elkaar, ontwikkelen zich, zijn creatief en fysiek bezig en hebben plezier.

Om mensen te begeleiden via succeservaringen om hun talenten te ontwikkelen,  is het belangrijk om prikkelende, energieke en uitdagende projecten aan te bieden .

Circustheater bevat precies de juiste ingrediënten om dit tot stand te brengen!

In de circusprojecten van Mr Poehaa  leren de deelnemers jongleren, koorddansen, bloemstokken,   acrobatiek, diabolo en nog veel meer. Onze theaterprojecten zijn gericht op verteltheater en op theatersport. Afhankelijk van het soort project ligt de nadruk op het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden of op constructieve vrijetijdsbesteding, of het ontwikkelen van talenten

Misschien wel de grootste kracht van het middel circustheater is de zichtbaarheid. Het bewijs dat je iets nieuws geleerd dat laat je zien.

Circus Caps is natuurlijk mobiel, zoals dat hoort voor een circus. Op dit moment draaien er vier groepen voor kinderen met en zonder beperking. We komen graag op locatie op uw uitnodiging. En de prijs voor een optreden, deelname of kennismakingsbijeenkomst valt enorm mee, dankzij onze sponsors. Vraag ons ernaar!