16 september 2015

Buba wordt filmster

Buba wordt filmster

freiwald wcdEen olifant met alures, hoe ga je daarmee om. Freiwald weet als geen ander hoe Buba het meest op haar gemak is. Dat is de afgelopen 2 decennia wel bewezen. Met alle verwennerij is zij een heuse diva geworden, die zelfs nu een volgende stap in haar carriere maakt. Ze wordt de ster van het filmdoek. Een geniale vondst. De show gaat dus gewoon door bij Freiwald, en Buba is er ook te zien. Niet in het echt, want Buba wordt van regeringswege in haar bewegingsvrijheid beperkt. Maar het publiek kan alsnog van de show genieten via het witte doek. Zie het persbericht van Freiwald: 

The show must go on.
En dat zal dan ook gebeuren. Vanaf morgenmiddag zullen er weer shows te zien zijn. Echter zal Buba alleen te zien zijn via een groot scherm in de Piste.
De kinderen kunnen i.p.v. op de rug van Buba wel in de pauze rijden op de rug van de kamelen. Vanwege het juridische aspect mag Buba dus niet optreden.
Komt allen want door uw aanwezigheid en steun kan de het circus haar levensvatbaarheid blijven behouden en verder strijden om Buba bij de familie te houden.

Zie aanvangstijden: http://www.circus-freiwald.nl