BREDA – Breda krijgt sinds lange tijd weer eens een mooi wintercircus op het Chasseveld. Het Belgische circus Barones presenteert het programma “Reis rond de wereld” van 5 tot 16 december. 

Circus Barones (directie familie Korittnig) stamt dan welliswaar vanuit 1848, maar is alles behalve een muffe bedoeling. De allernieuwste tenten en luxe zittribunes moderne licht- en geluidsinstallaties. Met korte flitsende acts, de show vloeit zo snel in elkaar over dat men een overdaad van pure amusement krijgt. Circus dat je beleeft, circus dat boeit, circus dat leeft, wat je voelt en raakt! Volwassen circusacts die je soms op het puntje van je stoel laat zitten, met een boeiende verhaallijn zodat de kleintjes zich ook geen moment vervelen.

Het circus richt zich mede op het bedrijfsleven voor presentaties of een kerstborrel en het zakenleven in Breda heeft er zin in. Aan bedrijven zijn al meer dan 3000 kaartjes verkocht.

Het Circus Barones staat op het Chasseveld op een mooie zichtlocatie, waarbij men al van verre van de sfeervol verlichte omgeving kan genieten. Van binnen heeft het kerstcircus een theaterachtige uitstraling met een circusluxe als van weleer, pluche, glitter en glamour, smaakvol gedecoreerd met mooie schilderijen en kostuums die in het verleden door beroemde circusartiesten zijn gedragen. Dit moet je eens in je leven hebben meegemaakt. Meer informatie https://www.brabantswintercircus.com