10 december 2015

Bombari Assen

Jeugdcircus Bombari Assen

Bombari bestond in 2013 alweer 35 jaar. Voor honderden kinderen en jongeren is dit jeugdcircus van grote betekenis geweest. Om het jubileum te vieren een groot, leerzaam en gezellig jeugdcircusfestival georganiseerd.

Wil je ook circusartiest worden bij jeugdcircus Bombari? Dat kan vanaf je achtste. Als aspirant-artiest train je een keer per week en leer je de basisvaardigheden van het jeugdcircus. Als je 10 jaar wordt, stroom je door naar de artiestengroep. Je traint dan twee keer in de week en doet dan ook mee aan de optredens van Bombari.

Als artiest van jeugdcircus Bombari ga je voor het grote applaus. Ieder najaar wordt er met veel inzet en teamwork een nieuw programma in elkaar gezet dat in het voorjaar in première gaat. Met die voorstelling treed je een aantal maal per jaar op in buurthuizen of zorginstellingen, maar ook op dorpsfeesten en in de open lucht zoals bijvoorbeeld het Koopmansplein in Assen.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen! De thuisbasis van Jeugdcircus Bombari is het Mercuriustheater in de Prins Bernhardstraat in Assen (langs het Kanaal). De aspiranten trainen elke donderdag van 16:00 tot 17:00 uur. De artiesten trainen elke dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:30. En natuurlijk houdt elke artiest zijn agenda voor alle optredens vrij!

De contributie bedraagt:
€4,00 per maand voor aspiranten
€8,50 per maand voor artiesten

Lijkt het je leuk om ook lid te worden van de Bombari familie of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ons telefoonnummer is 0592 344417. Je kunt natuurlijk het antwoordapparaat inspreken en je naam en telefoonnummer achterlaten, maar de kans dat je iemand aan de lijn krijgt, is het grootst op dinsdag en donderdag tussen 17 en 18 uur en na 20 uur.

 

http://www.bombari.nl

facebook Bombari