Nigel is professioneel jongleur! Hij is een jonge, frisse en spontane artiest die elk jaar meer dan 150 keer optreedt. Inmiddels heeft hij in vijftien landen zijn kunsten mogen vertonen in toonaangevende circussen, shows en bij evenementen.

Hij was bijvoorbeeld finalist bij Holland’s Got Talent en hij trad op in bekende circussen zoals het Duitse Nationaal Circus Carl Busch en Circus Louis Knie in Oostenrijk. In Nederland werkte hij meerdere malen samen met de bekende theatergroep de Ashton Brothers. Daarnaast won Nigel ook de Circus Piste Award, een bekende circusonderscheiding in de Nederlandse circuswereld.

WAT NIGEL IN PETTO HEEFT

Als jongleur treed Nigel op met een acts, shows, workshops en maatwerk-acts. In zijn optredens jongleert hij met verschillende attributen waaronder: ballen, kegels, ringen voetballen en… met LED! Bij speciale verzoeken kan hij ook met messen en met vuur jongleren.

WANNEER NIGEL ZÉKER BOEKEN?

Een jongleur boeken is interessant voor elke gelegenheid! Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest, workshop, beurs, opening, bruiloft, festival, receptie, televisie, jubileumfeest, open dag, theaterevent, verjaardagsfeest, familiefeest of diner. Nigel kan tijdens een netwerkfeest eveneens als ice-breaker worden ingezet.

WORKSHOP

Naast het optreden verzorgt Nigel ook veel jongleer- en circusworkshops. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met Circusweb.

Boek deze artiest