Mister Joachim

Mister Joachim is een negentienjarig circustalent. Hij presenteert diverse circusdisciplines en is daarmee multi-inzetbaar!

Op jonge leeftijd werd Joachim gebeten door het circusvirus. Hij ontwikkelde zich – na jarenlange training – tot een rasechte artiest. De jonge performer trad op bij verschillende circussen, cabarets, gala’s, straatshows en evenementen. Enkele highlights: zijn optreden in het Grand Théatre Calais én het bereiken van de halve finale van ‘Belgium’s Got Talent’!

Via Circusweb is Mister Joachim met verschillende circusdisciplines (of de combinatie daarvan) te boeken:

Rola rola-performer

Rola rola is een uiterst moeilijkste evenwichtskunst. Planken, kokers en bekers stapelt Mister Joachim op. En daar bovenop zoekt hij naar de perfecte balans. Deze sensatie laat je op het puntje van je stoel zitten!

Jongleur

Volg Mister Joachim met zijn meesterlijke jongleerwerk! Joachim is hierbij te boeken met zijn volledige act en/of als rondlopende animatie-act. Razendsnel flitsen ballen, kegels en brandende fakkels door de lucht. Knipper niet te veel met je ogen; voor je het weet mis je Joachims flitsende trucs…

Vuuracts en steltlopen

Naast de bovenstaande acts is Mister Joachim ook te boeken als steltloper of met een spectaculaire vuuract.

Mister Joachim is een toptalent dat veel in petto heeft. De perfecte artiest voor op de invulling van jouw topevenement!

Boek deze artiest