Martijn Martell

Inmiddels treedt goochelaar Martijn Martell ruim twintig jaar op in de wereld van evenementen. Waar hij menig toeschouwer in de maling heeft weten te nemen…

Martijn is een graag geziene gast aan iedere tafel of tussen de gasten. Door de jaren heen heeft hij veel personeelsfeesten, relatie-events, bedrijfsopeningen en beurzen mee mogen maken en een staaltje magie mogen afleveren.

Ook goochelaar Martijn Martell heeft als kind een start gemaakt met een goocheldoos als cadeau voor zijn verjaardag. Zijn hobby liep echter uit tot de professionele goochelaar die hij geworden is. In het begin startte hij met goochelen bij mensen thuis, dat is uitgegroeid naar optredens bij grote multinationals…

Wat kun je van Martijn verwachten?

Goochelaar Martijn Martell weet je gasten te boeien en te trakteren op magie van de bovenste plank. Hiervoor gebruikt hij de meest eenvoudige voorwerpen. Met voorwerpen zoals touwen, kaarten, aanstekers en ballen weet Martijn Martell je gasten aan de tafels of centraal tussen de gasten een minishow te geven. Hierbij vloeien humor en magie perfect over in elkaar. Daarmee kunnen we over goochelaar Martijn Martell beweren dat hij spraakmakend entertainment brengt!

Indien de situatie het toe laat, zal goochelaar Martijn Martell zichzelf ‘transformeren’ naar beroepszakkenroller. Hierdoor zal er bij sommige toeschouwers een horloge, portefeuille of bos sleutels verdwijnen. Uiteraard geeft zakkenroller Martijn Martell de persoonlijke bezittingen aan de gasten terug. Deze ‘verpakt’ hij in zijn ludieke trucs die erna volgen, alsof de ‘gedupeerde’ een cadeautje van hem krijgt. Je kunt je waarschijnlijk indenken dat dit voor enorme hilariteit zal zorgen.

Wat Martijn nog meer te bieden heeft

Naast table magic, zakkenrollen en zijn centrale act is Martijn Martell een van Nederlands beste ballonartiesten. Bij zijn ballooning art zal hij het verwachtingspatroon van je gasten meer dan overtreffen. Zijn kleurrijke ballonnen worden door ballonartiest Martijn Martell in een razend tempo kunstwerken op topniveau.

Middels dit entertainment creëert hij de meest uiteenlopende sculpturen en vooral populaire strip- en tekenfilmfiguren van dit moment. Teigetje en de Minions zijn hot op dit moment, maar ook Pluto en Goofy doen het goed.

Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek. Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Entertainer en goochelaar Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement. Kortom: Martijn Martell is met recht een allround entertainer!

Boek deze artiest