Larissa hangt al bijna tien jaar in de circuswereld rond. Na haar middelbare school maakte ze van haar passie haar werk. Ooit begon ze in de voorstellingsgroep van Jeugdcircus Santelli.

Vandaag de dag is ze een veelzijdige en professionele circusartiest. Larissa vertoonde haar kunsten op diverse plekken, zoals:

  • Cirqulinair, hét Groningse Variété Diner: waarbij Larissa werkte aan de combinatie van theater, dans en acrobatiek in de vintage omgeving die deze show te bieden heeft.
  • Cirque Moustache: waarbij Larissa in diverse tours van dit klassieke tentcircus te zien was in voorstellingen vol theater, cascadeurs, spektakel en comedy.
  • Een groot aantal van andere kleinere podia.
  • Én misschien zag je Larissa in ‘Het Kleine Talent’ (de online serie van Hollands Got Talent) waar Larissa jurylid Edson da Graça leerde om te hangen in de doeken!

Wat heeft Larissa allemaal in petto?

Larissa’s focus ligt vooral op de aerial hoop. Ze draait haar handen ook niet om voor acts in de doeken, de aerial spiral en de aerial ladder. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze zichzelf ook de kunst van het vuurvreten eigen gemaakt! Verder tilt Larissa haar act graag naar een hoger level, door met theatrale rollen haar performance te versterken.

Larissa’s aerial hoop

Bereid je voor op een adembenemend spektakel dat de wetten van de zwaartekracht uitdaagt en je meeneemt naar ongekende hoogtes! In deze betoverende act zweeft Larissa door de lucht. Met een combinatie van elegantie en kracht tart ze je verbeelding. Gracieuze bewegingen en lenigheid nemen je mee op een reis vol artistieke expressie en acrobatiek.

Deze luchthoepel-act, begeleid door stevige en soms sierlijke muziek, vormt een perfecte harmonie tussen beweging en geluid. Larissa laat je niet alleen verbazen met haar fysieke kunnen, maar ook verwonderen en ontroeren.

Laat je verrassen door de magie van deze luchthoepel-act, waarbij kunst, kracht en elegantie samenkomen in een intiem schouwspel.

Boek deze artiest