House of Circus – ‘Fitness’

House of Circus is een circusgezelschap en drag house dat shows, acts en locatiegebonden voorstellingen creëert, produceert en uitvoert.

House of Circus werd opgericht door Germain Charlat en Nick van der Heyden in Tilburg, waar ze beiden hun bachelordiploma behaalden aan de ‘Academy of Circus and Performance Art’. Gedreven door hun gedeelde passie voor circus en drag, ontwikkelen ze hun unieke stijl van optreden en creatie door verschillende vaardigheden te combineren, zoals trapeze, handbalanceren, clowning, drag, make-up en kostuumontwerp.

House of Circus zag je eerder op grote circusfestivals in Nederland, zoals: Circusstad, Circolo, Oerol, Cirque Mania, DTRH23. Na een groot succes op Lowlands22 blijft House of Circus drag van bars naar theaters brengen en voegt wat glitter en felheid toe aan het circus. Deze combinatie is hun definitieve match van kunstvormen die hun unieke universum onthult.

Veelzijdig, aanpasbaar en creatief gebruiken ze hun humor en intelligentie om hun technische circusvaardigheden te benadrukken, waarbij ze ook theater en dans als een volledig spectrum gebruiken om mee te experimenteren. Hun doel: drag toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd. Dat bereikt House of Circus door personages te creëren en te karakteriseren.

Voorstelling: ‘Fitness’

Rechtstreeks uit de jaren 80 werken deze fitness babes zich in het zweet, met jou erbij! Deze interactieve work-out is een échte work-out; theatraal, komisch en actief tegelijk. Het maakt niet uit of je een fitnesspro bent, een mooiweersporter of een newbie in de gym. Ze slepen je er doorheen.

Fitness is een show van House of Circus om met de mensen in contact te komen. Een voorstelling over body positivity en zelfliefde. Het brengt mensen samen, en het energieniveau naar ongekende hoogtes.

Boek deze artiest