Ezra Veldman

Boek jongleur Ezra Veldman met een spectaculaire jongleer act op je evenement. Ezra verkoopt zijn trucs altijd met een lach en brengt vreugde over op het publiek. Hij weet het publiek van begin tot eind te boeien met zijn dynamische trucs.

Maak indruk op je publiek en boek Ezra met een waanzinnige diabolo- en jongleer act! De afgelopen jaren bewees hij zich al op verschillende internationale circusfestivals in onder andere: Duitsland, Frankrijk en Spanje. Daar viel  hij elke keer opnieuw in de prijzen.

Wat kun je van Ezra verwachten?

Ezra is een specialist als het gaat om diabolo’s. In zijn act houdt hij 1, 2, 3 en 4 diabolos in het touw. Met veel dynamiek en charme weet hij in iedere show het publiek voor zich te winnen. Eveneens jongleert hij met lichtgevende diabolo’s die meters hoog de lucht in vliegen en op magische wijze weer terug in het touw belanden.

Naast zijn diabolo-act is Ezra ook te boeken als jongleur óf met jongleerworkshops. Heb je een specifieke vraag of wens? Neem contact op met Circusweb; we denken graag mee!

Boek deze artiest