Duo No Nonsense

‘Duo No Nonsense’ wordt gevormd door de Amerikaan Scott Makowske en de Nederlandse Sanne Hamstra. Duo No Nonsense gelooft dat circus de kracht heeft om levens te veranderen.

Het duo zoekt naar grenzen in de circuskunsten, door telkens grenzen te verleggen en dit te delen in hun voorstellingen hopen ze het publiek te inspireren, te verwonderen, onvergetelijk moment te bezorgen en misschien wel verandering te brengen voor altijd.

Specialisaties

De circusschool Academy for Circus and Performance Art in Tilburg heeft dit duo opgeleid tot kundige circusartiesten. Ze zijn gespecialiseerd in de circusdiscipline partneracrobatiek, en hebben hoog niveau in jongleren en diabolo.

Verschillende voorstellingen

Het duo bindt zich niet vast aan één stijl en voelt zich vrij om dát te creëren wat op dat moment bij hen past. Scott en Sanne ontwikkelden 2 voorstellingen in verschillende stijlen:

  • Voorstelling 1: ‘Oh No!’ is een familievoorstelling, bevat verschillende circusdisciplines, is verrassend en luchtig.
  • Voorstelling 2: ‘Finding Tomorrow’ heeft een poëtische tint en zit vol acrobatiek in een modern jasje voor jong en oud.

Duo No Nonsense speelde eerder hun voorstellingen op straattheaterfestivals, in wijken en op scholen. Duo No Nonsense was te zien op onder andere: Oerol, Grazende Zwaan, Spoffin, Zwolle Unlimited, Circusstad Festival, Theater Langs de IIssel, Mooi Weer Spelen en op meer dan twintig basisscholen in Rotterdam.

Boek deze artiest