De vuurvreter

Larissa hangt al bijna tien jaar in de circuswereld rond. Na haar middelbare school maakte ze van haar passie haar werk. Ooit begon ze in de voorstellingsgroep van Jeugdcircus Santelli.

Vandaag de dag is ze een veelzijdige en professionele circusartiest. Larissa vertoonde haar kunsten op diverse plekken, zoals:

  • Cirqulinair, hét Groningse Variété Diner: waarbij Larissa werkte aan de combinatie van theater, dans en acrobatiek in de vintage omgeving die deze show te bieden heeft.
  • Cirque Moustache: waarbij Larissa in diverse tours van dit klassieke tentcircus te zien was in voorstellingen vol theater, cascadeurs, spektakel en comedy.
  • Een groot aantal van andere kleinere podia.
  • Én misschien zag je Larissa in ‘Het Kleine Talent’ (de online serie van Hollands Got Talent) waar Larissa jurylid Edson da Graça leerde om te hangen in de doeken!

VUURVREET-ACT

Spelen met vuur: is er íets leuker? Stap binnen in een klein, sfeervol tafereeltje waar Larissa een aantal toffe vuureffecten laat zien.

In dit visuele spektakel slikt Larissa het vuur in, laat zij via haar tong een andere fakkel ontbranden en krijgt ze het voor elkaar om een klein vlammetje aan te houden met haar mond. De act heeft een intieme sfeer, flirt met verleidelijkheid en een vleugje burlesque, zonder af te glijden naar ordinair vertoon.

Het publiek zal ademloos toekijken terwijl Larissa de vlammen bezweert en de grenzen van vuur verlegt. Het is een ervaring die blijft smeulen in de herinnering van het publiek.

Boek deze artiest