ARNHEM- Circus Bolalou presenteert deze kerstvakantie voor het eerst het Kerstcircus Arnhem. Een echte kerstshow voor het hele gezin! De grote verwarmde circustent wordt opgebouwd, aan de Meander, naast de Karwei in Arnhem.

De jonge ondernemers Steffie Rutten en Dennis Bossle hebben begin dit jaar circus Bolalou opgericht. Het gezellige familiecircus reist al het hele jaar langs verschillende dorpen en steden in Nederland. Voor de kerstperiode pakken zij groots uit. Een nieuwe grote circustent, honderd kerstbomen, duizenden lampjes en sfeervolle kerstdecoratie zorgen ervoor dat het hooggeëerd publiek warm wordt ontvangen.

Voor het programma zijn circusartiesten uit verschillende landen naar Arnhem gehaald. Prachtige paardendressuren, vliegende luchtacrobaten, gevaarlijke messenwerpers, swingende koorddansers, vrolijke honden en nog veel meer. Alles is aanwezig zodat het publiek aan zijn trekken komt. Natuurlijk ontbreekt de dolkomische clown niet, die naast alle spanning en sensatie ook voor een gulle lach zal zorgen.

Zowel voor de voorstelling als in de pauze hoeft men zich niet te vervelen, in de sfeervolle foyertent kan men kiezen uit allerhande lekkernijen. Ook kan iedereen op de foto met de kerstman of met een echte boa slang om de nek.

Het kerstcircus van circus Bolalou geeft haar eerste voorstelling op vrijdag 21 december om 19:00 uur, en de laatste op zondag 6 januari om 13:00 uur. Daartussen zijn er dagelijks voorstellingen. Reserveren wordt aangeraden en kan via www.circus-bolalou.nl
De circustent wordt gebouwd op een prima zichtlocagtie vanaf de route Velperbroek circuit – Pleijbrug. Op uw navigatie geeft u aan Meander 1 Arnhem. Er is voldoende parkeergelegenheid.