De enige en laatste kans om deze bijzondere show met enorme wauw-factor te zien: zondag 19 mei om 15.30 uur in het Jan van Besouwhuis in Goirle. Tijdens Festival Circolo brachten de jonge circusartiesten de voorstelling Amy’s greatest dream. Tweemaal uitverkocht, moesten ze veel mensen teleurstellen. Om die reden besloten ze de show te verlengen en naar het theater te brengen.

Amy’s greatest dream

Het optreden is een eerbetoon aan circusgenootje Amy. Zij zat op circusles in Goirle en droomde erover om later in een echt circus op te treden. Voor haar wordt deze droom helaas nooit meer werkelijkheid. Amy stierf drie jaar geleden op achtjarige leeftijd. Met deze show laat circus Pinilotta zien dat Amy niet wordt vergeten. Sterker nog, ze laten haar droom tot leven komen.

Prijswinnende circusmakers

Het resultaat is een heel bijzondere circusvoorstelling. Dromerig en ontroerend, maar ook snel, dynamisch en met een enorme wauw-factor. Amy’s greatest dream is een wervelende circus show. Een team jonge en talentvolle circusmakers laat zien wat ze in huis hebben. En dat is heel wat. Niet voor niks wonnen ze in 2017 glorieus de publieksprijs van Circus Got Talent en treden ze geregeld op tussen internationale circusartiesten.

Meemaken en beleven?

Op zondag 19 mei treedt Jeugdcircus Pinilotta om 15.30 uur op in het Jan van Besouwhuis in Goirle.

Circus Pinilotta

Drijvende krachten achter Circus Pinilotta zijn professionele circusartiesten Andre Vylehzhanin en Iola Töning. Zij hebben jarenlange internationale circuservaring. Zo heeft Andre vele jaren met het Russisch staatcircus gereisd. Hij deed ervaring op als fakir, clown, paarden kaskadeur (russiche kozakken) en met roofdieren en katachtigen. Iola was trapeze artieste, clown en assistent bij verschilende acts. Ook zijn ze beiden ervaren circusdocenten.

Iola: “Een circusgezegde is: Eenmaal een paar schoenen versleten in de circuspiste, dan wil je nooit meer iets anders. Dat geldt voor ons ook. Het circus zit in ons hart, dat gaat nooit meer weg. Voor ons is er niks mooiers dan die liefde en passie doorgeven aan iedereen, maar vooral aan de jeugd.”