21 november 2022

Amsterdam, Wereldkerstcircus Carré

Van woensdag 21 december t/m zondag 8 januari ontvangt het Wereldkerstcircus in Carré naar schatting zo’n 60.000 bezoekers. Circus is al 260 jaar vermaak voor jong en oud. Bij het Wereldkerstcircus altijd internationale topacts in een bijzonder indrukwekkend en sfeervol theater. We presenteren hier drie fantastische en opvallende acts.

Met een act vol power en elegantie zweeft door de piste van Carré en neemt hij de meest indrukwekkende poses aan. Laat je omverblazen door zijn lenigheid, kracht en lichaamscontrole!

Als je van sprookjes houdt zit je bij deze act van helemaal goed! Zie hoe Laura als magische ”zeemeermin” de elementen lucht, water en vuur combineert in een adembenemende act vol acrobatiek. Ben jij ook al een beetje betoverd?Bereid je maar alvast voor om op het puntje van je stoel te zitten tijdens de spectaculaire act van de Kolev Sisters. Word verwonderd door de act vol spanning en schoonheid, maar vooral door de girlpower die deze zusjes hebben!En bekijk hier de trailer van dit jaar. Veel plezier bij in Carré.