4 december 2022

Alis in Koninklijk Circus in Brussel

Alis is een show met artiesten afkomstig uit Cirque du Soleil en het nieuwe circus te zien in het Koninklijk Circus van 29 t/m 1 januari. Het publiek wordt ondergedompeld in een suggestieve en ongekende ervaring, rijk aan emoties en verrassingen.

De nieuwe show ALIS, alom geprezen en meer dan 200.000 toeschouwers wereldwijd, zal na een succesvolle toer in Europa optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.

https://youtu.be/_SliDUmMWqE

ALIS ensceneert 12 absoluut unieke acts rond een uitzonderlijke cast van 23 artiesten, waaronder de grote wereldsterren, maar ook nieuwe talenten, zorgvuldig geselecteerd door het gezelschap Le Cirque WTP.

Er zijn koorddansers, acrobaten, jongleurs en muzikanten die de nummers achter hun internationale succes presenteren, maar ook wereldpremièrenummers die speciaal voor de show zijn gemaakt.

ALIS neemt het publiek mee op een denkbeeldige reis om menselijke kwaliteiten te ontdekken, door middel van een suggestief plot dat is samengesteld uit sferen geïnspireerd door 19e-eeuwse fantasieliteratuur en het meesterwerk van de romanschrijver Lewis Carroll “The Adventures of ‘Alice in Wonderland “.

Duur van de show: 2 uur zonder pauze en zonder de aanwezigheid van dieren.

29 tot en met 31 december