UTRECHT – Jaarlijks bezoeken 50.000 ouderen en senioren dankzij het project “Circus in de Zorg” een voorstelling van Circus Sijm of Circus Alexander. Beide circussen reizen o.l.v. producent Alex Sijm door Nederland. Het project slaat aan, want dit jaar viert het Circus in de Zorg zijn 5-jarig jubileum.

Als erkenning voor zijn werk ontving Alex Sijm op zaterdag 14 juli, uit handen van Utrechts burgemeester Jan van Zanen en de 102-jarige mevrouw Bennekom, De Opsteker van de Stad Utrecht.

Deze oorkonde wordt slechts eenmaal per jaar uitgereikt door het Oranje Comité van Utrecht Zuidwest. Volgens het Comité verdient Alex Sijm deze onderscheiding, omdat Circus Sijm dankzij de bevlogenheid van zijn directeur en medewerkers, de ouderen uit Utrecht en Nederland al 5 jaar hartverwarmend circus schenkt.

Liefdevol circus, gemaakt met passie en vakmanschap, blijft duidelijk een feest voor al le generaties. De voorstelling Vive le Cirque van Circus Sijm speelt nog tot 18 juli in Utrecht. Op 21 en 22 juli kan je het circus bewonderen in Callantsoog, en vanaf 25 juli in Bakkum. Gefeliciteerd, Alex, Jan en alle medewerkers van de circussen!