Circus Arlette Gruss komt vanaf de zomerstop met een gloednieuwe circustent. Hiermee wordt de vernieuwende trend doorgezet die al een tijdje binnen dit circus actueel is. 

Tekst en foto’s Brian Herfs

NapPas

Jarenlang speelde Gruss in de tent met de respectvolle bijnaam La Cathédrale, vanwege het model van de tent met al die punten. Deze circustent is vanaf 2009 het pareltje van de familie Gruss. Ontelbare bezoekers hebben mogen genieten van deze bijzondere ambiance en nu neemt het circus afscheid in Strasbourg.

Op 6 juni van dit jaar werden de laatste voorstellingen hierin gegeven in Strasbourg. Voor de familie Gruss was dit een ontroerend moment, een moment van afscheid van het verleden, en een blik op een beloftevolle toekomst. 

De in 2006 overleden directrice Arlette Gruss heeft dit circus heeft groot weten te maken, samen met haar familie. Haar naam zal niet snel vergeten worden.
De jongste generatie Gruss staat in de startblokken om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de roemrijke geschiedenis van Circus Arlette Gruss. 
Ieder circus dat in de kracht van overleven gelooft zal constant bezig zijn met vernieuwen en aanpassen. Je flexibel opstellen richting economische en maatschappelijke vraagstukken. 

Vanaf 16 juli zal de gloednieuwe tent te bewonderen zijn in de stad Gassin-St. Tropez. En opnieuw zal dit circus sterk uitpakken met de show, wat bij vele andere Franse circussen een klein beetje ontbrak de laatste tijd. Vernieuwing, iets nieuws bieden aan je publiek, het is de enige methode om de circusfans te binden aan je circus en Circus Arlette Gruss weet als geen ander hoe je dit aanpakt. We kijken met plezier uit naar de nieuwste foto’s die bezoekers snel zullen gaan delen via de social media. 

Commentaar via Facebook
1506 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag