Buitenland
23 oktober 2024

Send in the clowns! Tweedy keert terug naar Giffords Circus

Breaking nieuws: Tweedy keert terug naar Giffords Circus in 2025!

Goed nieuws voor alle fans van Giffords Circus: de geliefde clown Tweedy maakt zijn langverwachte terugkeer voor de jubileumtour van 2025! Na een druk jaar vol nieuwe avonturen komt Tweedy weer terug, precies op tijd om het 25-jarig bestaan van Giffords Circus te vieren met zijn kenmerkende chaos en vrolijkheid.

Tweedy laat weten dat hij enorm enthousiast is over zijn terugkeer: “Ik ben ontzettend blij dat ik er volgend jaar weer bij ben voor het 25-jarig jubileum. Het was fijn om een jaartje pauze te nemen en mijn creatieve batterij op te laden. Ik heb zelfs mijn vrouw mee naar een festival kunnen nemen! Het kijken naar de show van Giffords Circus vorig jaar heeft me enorm veel inspiratie gegeven voor 2025.”

Met zijn terugkeer belooft de show van 2025 een recordbrekende hit te worden. Maar terwijl de voorbereidingen op volle toeren draaien, lijkt Tweedy nu al van alles te breken in zijn boomhut… zijn ladder, zijn touw, en zelfs zijn pols. Op naar een voorspoedig herstel en op naar een mooie 2025-tour!

Recent verschenen er op Circusweb tijdens de ‘Giffords Circus Week 2024’ vijf mooie artikelen over deze circusparel in Engeland. Deze artikelen zijn vanaf nu gebundeld in dit dossier, waarin je alle artikelen terugleest.