Binnenland
6 december 2023

Winters feest! Het Wintervariété bestaat 5 jaar!

Vijf jaar ‘Het Wintervariété’. Dát is reden voor een feest. Van 28 tot en met 31 december vindt dat feest plaats in het Bibliotheektheater in Rotterdam. Wees er razendsnel bij, want drie van de zes voorstellingen zijn al uitverkocht. Klik hier voor tickets!

Wat kun je verwachten?
De producenten hebben een prachtig programma samengesteld met een cast bestaande uit binnen- en buitenlandse topartiesten.

Uit Duitsland komt Lisa Chudalla. Ze was één van de succesnummers tijdens de allereerste editie van het Wintervariété in de Spiegeltent. Naast een prachtige en indrukwekkende act in de Cyr Wheel zal ze jong en oud doen griezelen met haar degenslik act. Ze is een van de weinigen die deze kunst beheerst. Je zal je ogen niet geloven.

De tekst gaat door onder de foto.

De Nederlandse Belle Kok studeerde af aan de circusschool van Tilburg. Als slangenmens wringt zij zich in de meest onmogelijke bochten. Sierlijk en bizar tegelijkertijd. Ze trad onlangs nog op in Nigeria en nu dus gewoon bij ons in Rotterdam.

De tekst gaat door onder de foto.

Henri Kangas uit Finland is een ware diabolomeester. Hij specialiseerde zich in dit bijzondere object en weet er meerdere tegelijk in de lucht te houden.

De tekst gaat door onder de foto.

Colins Ouma is geboren en getogen in Kenia. Inmiddels woont hij in Nederland, maar treedt hij nog steeds op met de bijzondere acrobatiek act die hij daar leerde. Met een indrukwekkend evenwicht manoeuvreert hij zich over gestapelde stoelen en bereikt hij zo de nok van het theater.

De tekst gaat door onder de foto.

Vaste gast is de Nederlandse topjongleur David Severins. Met zijn snelheid en behendigheid brengt hij je weer op het puntje van je stoel. Ook is hij niet vies van een beetje gekkigheid en gevaar. Zo jongleert hij onder andere met een werkende kettingzaag.

De tekst gaat door onder de foto.

Dave van der Wal a.k.a. ‘MC vanderWal’ ontbreekt uiteraard niet! Hij laat je lachen en wegdromen tijdens zijn conferences en songs en zal deze jubileumeditie nog feestelijker maken.

Het Wintervariété; van 28 tot en met 31 december in het Bibliotheektheater in Rotterdam. Wees er razendsnel bij, want drie van de zes voorstellingen zijn al uitverkocht. Klik hier voor tickets!