Júlia Campistany’s trapezevoorstelling bij Zuiderpark Vakantiepark

In juli en augustus vier je het ultieme vakantiegevoel bij het Zuiderparktheater. Het terrein tovert met ‘Zuiderpark Vakantiepark’ om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Geniet op woensdag 19 augustus van de trapezevoorstelling ‘It Happens’ van de Spaanse Júlia M. Campistany Albareda.

Voor het eerst zal er bij het Zuiderpark Vakantiepark een echte mini trapeze show op het podium plaatsvinden! Een voorstelling waarin circus, theater en muziek samenkomt.

It Happens is een klein inkijkje in het leven van circustheaterartiest Júlia.
It Happens is een dialoog tussen succes en falen, schoonheid en schaamte, rust en
frustratie.
It Happens laat zien dat als alles goed lijkt te gaan, je waarschijnlijk iets over
het hoofd hebt gezien want niets is perfect, niemand is perfect, het gebeurt…
It Happens…

Júlia M. Campistany Albareda vertelt: “Ik ontdekte in het circus de perfecte balans tussen lichamelijke expressie, muziek en taal en besloot toen om van deze passie mijn beroep te maken. Ik verhuisde naar Rotterdam om mijn opleiding voort te zetten, nu als professioneel circusartiest.

Bij de circusopleding van Codarts in Rotterdam ontwikkelde ik mijn eigen stijl en mijn eigen trapezetechniek en persoonlijk onderzoek van beweging”

‘It Happens’ speelt op woensdag 9 augustus om 14.00 uur.
Een reguliere ticket kost slechts €6,-.
Voor mensen in het bezit van een Ooievaarspas is deze voorstelling gratis.
Kinderen met een vakantiepas krijgen 50% korting op de ticketprijs.

Meer info en tickets bestellen: dat kan via deze website.

Dan graag uw aandacht voor het volgende:
Circusweb.nl is recent een crowdfund gestart voor de realisatie van een nieuwe website. Alle informatie daarover leest u door op deze link te klikken. Meer informatie en direct doneren, kan via deze link. Hartelijk bedankt voor de aandacht en uw betekenisvolle steun.