Kerstcircus Haarlem gaat door

Ondanks de tegenslag die de Duursma groep te verduren heeft, blijven ze optimistisch en gaan door met alle voorbereidingen.Bovendien werden er alweer twee acts bekend gemaakt.

Kerstcircus Haarlem maakt nog twee acts bekend die in het komende kerstcircus van 18 december t/m 3 januari in het programma te zien zullen zijn. Eerder werd al bekend dat de zakkenroller kenny Quin naar Nederland komt, nu kunnen ook Diana Vedyashkina en het Duo Extreme aan het lijstje worden toegevoegd.

Diana Vedyashkina

Diana Vedyashkina – dressuur met teckels

Ze zijn nieuwsgierig, levendig, veelzijdige jagers en al sinds de middeleeuwen onze beste huisvrienden. De act is vooral vertederend en brengt je op het puntje van je stoel. Dan hebben we het over de grappige teckeltjes van Diana Vedyashkina uit Rusland. Een act die de nodige ohs en ahs teweeg zal brengen.

Duo Extreme

Duo Extreme – kruisboog en messenwerpen

Een spannende circusdiscipline is het kruisboog schieten. Een hele oude circusdiscipline waar we zelfs in het moderne circus nog geen genoeg van krijgen. Ciro en Samira zijn levende doelwitten waarop in uiterste concentratie wordt geschoten. Ook de messen scheren rakelings langs deze artiesten heen.