Frans Cirque Pardi presenteert Borderland

Frans Cirque Pardi presenteert Borderland

 https://youtu.be/0qJDmfAw3Ko

Borderland is een gewaagde, humoristische circustheatervoorstelling. Acht artiesten spelen met de schoonheden en problemen van de huidige samenleving. Met vrolijke vrijheid en zonder medelijden presenteren ze de veelzijdige kanten van de mens.Van het visuele tot het onzichtbare, van lichaamstaal tot het onuitspreekbare, dit eerlijke en experimentele circus zal je ogen strelen en je oren doen suizen. Cirque Pardi bestaat uit 15 personen, waarvan 7 artiesten en een technicus op het podium. De vorm en content van de show, welke in mei 2014 is gelanceerd, is het resultaat van deze samenwerking.

Nicolas Quetelard en Elske van Gelder zijn verantwoordelijke voor de artistieke leiding. Hun rol is het selecteren, organiseren en ontwikkelen van het door de artiesten voorgedragen materiaal. Lola Kirchner inspireert de groep met haar ervaring in decor ontwerp en Cyril Monteil begeleid het lichtontwerp: met zijn vindingrijkheid creëert hij een prachtig universum met minimale investering. Jeremy Manche begeleid de muzikaliteit van de groep.

Cloud swinging, het verticale touw, luchthoepels, lassen, constructies en installaties, acrobatiek, handstands, dans, duiken, burlesque en fysieke exploratie, elementen die de gehele ruimte van de grote tent in beslag zullen nemen, zijn de fundamenten van dit moderne circus. Een gewaagde en moderne circustheatervoorstelling voor jong en oud!

Voorverkoop online € 10,00. Kassaprijs € 12,50.Gratis voor kinderen onder de vijf jaar.
De voorstelling duurt 1 uur en 15 minuten.

Vrijdag        14 augustus 20.00 uur

Zaterdag     15 augustus 20.00 uur

Vrijdag        21 augustus 20.00 uur

Zaterdag     22 augustus 20.00 uur Lindenbergkade 1c Nijmegen