Carré kijkt uit naar La Verità

Carré kijkt uit naar La Verità

Met wervelend, fantasierijk en poëtisch circustheater brengt de befaamde Zwitserse regisseur Daniele Finzi Pasca in de voorstelling La Verità een hommage aan Salvador Dalí.

Carré kijkt uit naar La Verità
We verheugen ons op de voorstelling. Het is circustheater pur sang. Deze voorstelling is voor een breed publiek gemaakt en zit vol verrassingen. De toverstaf is in handen van de meester-schilder Dalí. Een gigantisch doek van zijn hand komt in de voorstelling tot leven. Er zitten geweldige artiesten in die prachtig kunnen dansen en zingen. Het zit vol met opwindende acts, hoogstaande acrobatiek en natuurlijk ontbreken ook de clowns niet. La Veritá is alles wat circus en theater met elkaar verbindt. Gemaakt door een theatergenie die befaamd is over de hele wereld en die nu ook Nederland gaat veroveren. De meeste van ons kennen de Zwitserse regisseur Daniele Finzi Pasca als de maker en bedenker van de slotceremonie van de Winterspelen in Sotsji. Dat was verpletterend. Nu eindelijk een voorstelling van zijn gezelschap exclusief van 5 t/m 8 maart te zien in Carré.

Daniele Finzi Pasca
Daniele Finzi Pasca is wereldwijd een van de meest gevierde regisseurs van circustheater. Enkele hoogtepunten op zijn imposante CV zijn de spetterende openingsspektakels van de Olympische Winterspelen in Sotsji en Turijn, het wonderschone Corteo bij Cirque du Soleil en het veelgeprezen drieluik Nomade, Rain en Nebbia bij Cirque Éloize. De Zwitserse regisseur bracht circus naar de opera bij Verdi’s Aïda, de openingsvoorstelling van de concertzaal van het Mariinsky Theater, Leoncavallo’s Pagliacci en Verdi’s Requiem. En nog altijd toert hij met zijn solo Icaro de hele wereld over.