Werona komt naar Nederland

Werona komt naar Nederland

weronapaarden

werona1Werona komt over een kleine maand al naar Nederland. Maar in het weekend van Wereldcircusdag staat het circus precies op de voormalige grensovergang van Nederland en Duitsland, bij Glanerbrug. zie deze link

Afgesproken is dat Werona in het kader van Wereldcircusdag de avondvoorstelling van 18 april gaat organiseren voor 7 euro! 

wcd2015

 

 

 

 

 

 

 

Het Duitse Circus Werona dit jaar haar 20 jarig jubileum. Het programma heet daarom Celebrations. Circus Werona presenteert echt circus en een show die geschikt is voor de hele familie. In de voorstelling zijn artiesten uit: Italië, Perzië, Spanje, Duitsland, Polen en Hongarije te zien. Circus Werona presenteert acrobatiek op de grond (Hula-Hoop, slangenmens enz…) maar ook acrobatiek hoog onder de circuskoepel (Strapaten, Ringtrapeze enz…) En wat is een circus zonder dieren? Niks! Daarom presenteert het circus 6 Friese Hengsten, Arabische paarden, Siberische kamelen en mini pony’s! Maar ook een vuurspuwer die een spectaculaire show weggeeft. De show wordt gepresenteerd door de Nederlands sprekende Nano Sperlich. Het circus met een viermastentent van 28 meter en bijbehorende staltenten zal in heel Nederland te zien zijn.