Ingezonden mededeling 

Sinds mijn 14e jaar,vanaf 1954,trad ik op als artiest in binnen en buitenland. Na ruim 65 jaar ben ik op 9 november 2019 definitief gestopt. Inmiddels heb ik door de corona-pandemie al een poosje niets gedaan, en ik dacht: ”Definitief.is dat niet wat lang?” Inderdaad dat is erg lang en ben daarom een nieuwe voorstelling begonnen. Een nieuw programma voor mijn leeftijdgenoten vanaf 20 t/m 109 jaar. Jonger mag natuurlijk ook.

De voorstelling duurt ongeveer een uur (overleg), waarin ik met mijn gasten (publiek) praat over een tijdje terug tot nu. Veel interactie, (meezing) muziek, leuke acts en de live romance van mijn leven.

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail mij dan.

Vriendelijke groet,

Dick Hoezee (Didi) 06-53475703

Mail WebsiteYoutube

Ook te boeken als huiskamervoorstelling!

 

Ticketmaster