ZOETERMEER – In Zoetermeer kunnen ze haast niet meer zonder, ook dit jaar is er een kerstcircus, het Groot Kerstcircus Zoetermeer. Zo onderhand is het ieder jaar een ander circus die dit kerstcircus organiseert op het terrein aan de Van der Hagenstraat. Dit jaar is het het Belgische circus Iarz Italiano of Moscow Star Circus. Een circus met veel dieren in ieder geval. 
 

De voorstellingen worden gegeven van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari. Met uitzondering van 1 januari  vinden er dagelijks voorstellingen plaats. Laat u fascineren door de leukste, mooiste en meest betoverende circusacts die speciaal voor u zijn samengesteld met de beste artiesten. De voorstelling duurt ca. 2 uur en 15 minuten inclusief pauze. De sfeervolle entree-tent is 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

NapPas

Er wordt u een bont circusprogramma gepresenteerd met paarden, dromedarissen, lama’s en runderen, clownerie, trapezewerk, luchtacrobatiek, rola rola, illusionisten-act en meer, dat alles gebracht door rasartiesten uit binnen- en buitenland. Er zijn dagelijks twee voorstellingen om 13:00 uur en om 16:30 uur, met uitzondering op 31 december en 7 januari dan is er alleen een voorstelling om 13:00 uur en op 1 januari 2018, dan is er GEEN voorstelling. De circuskassa is dagelijks geopend van 11 tot 17 uur.