ROTTERDAM – De bekende Rotterdamse presentator en entertainer Dave van der Wal organiseert in de kerstperiode een grote Wintervariétéshow in een klassieke spiegeltent in het Museumpark in Rotterdam.
Het wordt een show in winterse sferen, een mix van comedy, muziek en circusacts. In totaal worden 10 shows gegeven van 24 tot en met 29 december. O.a. met artiesten uit binnen en buitenland, zoals het duo Tarek en Kami Lynne, bekend van Cirque du Soleil.

Spectaculaire wintershow in spiegeltent Museumpark 
 
Weer fonduen met het gezin? En wat te doen met oma? Dit jaar is het gedoe rond Kerst snel voorbij, want Dave van der Wal maakt met zijn magische variété een einde aan alle stress. In een sfeervolle spiegeltent in het Rotterdamse Museumpark biedt Dave’s Wintervariété van 24 t/m 29 december een avondvullend programma vol comedy, circus en muziek. 
 
Internationale artiesten
Dave ontvangt artiesten uit binnen– en buitenland waaronder het luchtacrobatiekduo Tarek en Kami-Lynne – bekend van het wereldberoemde Cirque du Soleil – voetjongleur Ulrike Storch uit Londen, de Duitse Lisa Chudalla en haar Cyr Wheel en diabolo-artiest Jan Himself uit Zwitserland. Ook een gezelschap van de Rotterdamse MBO Theaterschool Hofplein treedt op. Dave’s Wintervariété wordt geregisseerd door David Severins.
 
De van Hollands Got Talent bekende haar-diabolo artiest Jan is een van de artiesten.

Naast de show in de klassieke spiegeltent uit 1947 met plaats voor 300 personen verandert het Museumpark deze week in warme wintersferen. Vooraf en na afloop van de show kunnen bezoekers terecht voor een diner in de restauranttent. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door PEC Catering. Overdag staat het terrein ook vol met foodkramen van Partyservice Nederland. Onder het genot van glühwein en gepofte kastanjes komen gasten in de sfeer.

 
Doel
Dave’s Wintervariété moet nu en de komende vijf jaar een vertrouwde, warme en gezellige plek zijn waar Rotterdammers in de decembermaand willen zijn. Met deze show willen initiatiefnemers Dave van der Wal en David Severins de traditie van variété in de stad nieuw leven inblazen. 
 
Praktische informatie
Tickets voor de show en/of het diner zijn te koop via de website: www.wintervariete.nl. Voor vragen over groepsreserveringen of over de show kunnen belangstellenden mailen naar: info@wintervariete.nl. Voor vragen over het diner kunnen zij mailen naar info@pec-catering.nl
NapPas

Dit terrein is vrij toegankelijk gedurende de hele periode. 9 september begon de voorverkoop.
http://wintervariete.nl/