Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grijpskerk, laatste circusvoorstelling

23 juli 2017|14:00 - 16:00

10€

GRIJPSKERK   – Circus Bossle komt van woensdag 19 juli tot en met zondag 23 juli naar Grijpskerk en is te vinden op het parkeerterrein aan de Sportlaan.
Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen er mee met de bonte circuskaravaan. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstellingen zijn op woensdag om 15 uur, donderdag om 17 uur, zaterdag om 15 uur en zondag om 14 uur. De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

Gegevens

Datum:
23 juli 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
10€
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Circus Bossle
Telefoon:
06 33628851
Website:
http://www.circus-bossle.nl

Locatie

Grijpskerk, Sportlaan
Sportlaan
Grijpskerk, Groningen 9843 BV Nederland
+ Google Maps