Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FIQ Groupe acrobatique de Tanger

29 april|20:00 - 30 april|22:00

10€ – 25€

UITGESTELD IVM CORONA

FIQ!  Groupe acrobatique de Tanger

Capriolen moeten uithalen, halsbrekende toeren zelfs voor die spraakmakende, baanbrekende voorstelling die naadloos aansluit bij Circusstad Festival. Die voorstelling heet FIQ!, en we mogen alvast verklappen dat het is gelukt. FIQ! van het befaamde circusgezelschap Groupe Acrobatique de Tanger is op woensdag 29 april de grand opening van Circusstad Festival 2020 en tegelijkertijd de Nederlandse première.

In 2010 kon dit kleurrijke collectief van acrobaten, dansers en voetbalfreestylers uit Marokko met Chouf ouchouf, zijn eerdere show, rekenen op een staande ovatie tijdens de opening van Circusstad Festival.

FIQ! wordt gedragen door de klanken van de old-school dj Key en de visuele beelden van de briljante fotograaf en kunstenaar Hassan Hajjaj  onder regie van de jonge circusdirectrice Maroussia Diaz Verbèke, rijzende ster van het Europese circus en uitvindster van het beroep circograaf.

‘Groupe Acrobatique de Tanger herinnert ons eraan dat acrobatiek al eeuwenlang onderdeel is van de Marokkaanse cultuur en bewijst dat traditie de moderniteit kan voeden.’ – Figaro Magazine

‘Beter bekend als de Andy Warhol van Marrakech, roepen de beelden van Hassan Hajjaj een lumineuze gevoeligheid op, waarbij de identiteit van onze moderne wereld ter discussie worden gesteld.’ – El PaiDe kaartverkoop voor FIQ!, te zien in Theater Rotterdam, is inmiddels gestart. Kaarten zijn te bestellen via Theater Rotterdam. Het complete programma van Circusstad Festival 2020ordt medio maart 2020 bekendgemaakt.

Gegevens

Begin:
29 april|20:00
Einde:
30 april|22:00
Kosten:
10€ – 25€
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://circusstad.nl/

Organisator

Circusstad
Website:
https://circusstad.nl/

Locatie

Theater Rotterdam
Schouwburgplein 25
Rotterdam, 3012 CL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010 40 44 111
Website:
https://www.theaterrotterdam.nl