Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Circus of Torment

25 oktober|20:00 - 3 november|20:00

€12

Het Circus of Torment keert in oktober 2019 terug in al haar vergane glorie… Donkere wolken zullen zich dit najaar vormen boven de stad Valkenswaard! De lugubere circustent zal dit jaar 8 avonden haar toegangspoorten openen voor de dappere bezoekers die de voorstelling van het Circus of Torment durven te bezoeken!

Het Circus of Torment nodigt je uit voor een circusvoorstelling die je niet zult vergeten! Trotseer de onheilspellende mist en betreed het sinistere domein van dit vervloekte circusgezelschap.
Neem plaats als toeschouwer rondom het speciaal ontworpen podium dat een spectaculair 360° uitzicht biedt op de bloedstollende en angstaanjagende actie. Waan jezelf in het verhaal, lach en huiver op het puntje van je stoel terwijl geesten en demonen uit het duistere verleden herrijzen om hun verbazingwekkende en adembenemende circus kunsten te vertonen tijdens deze enerverende horror show.
Ontdek de geschiedenis, wees getuige van de pijn en ervaar de kwelling! Durf jij het aan?
Het Circus of Torment is niet geschikt voor jonge kinderen en wij geven een leeftijdsadvies van 12 jaar af. Tijdens de gehele voorstelling wordt er gebruik gemaakt van rook, stroboscoop lichten en special effects.

Gegevens

Begin:
25 oktober|20:00
Einde:
3 november|20:00
Kosten:
€12
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.circusoftorment.com/

Locatie

Frans van Best Park Valkenswaard
Frans van Best Park
Valkenswaard, Noord Brabant 5554EA Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.circusoftorment.com/