Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondcircusvoorstelling Terschelling

5 augustus 2017|19:00 - 10 augustus 2017|21:00

12,50€

Midsland Noord – Theatercircus Bongo gaat op zomertoer en komt langs op Terschelling, Midsland Noord van zaterdag 5 augustus tot donderdag 10 augustus. Er zijn dagelijks 2 voorstellingen, om 16 en om 19 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur. 

Variété van Weleer

Theatercircus Bongo presenteert dit jaar ‘Variété van weleer’ gebaseerd op de nostalgische jaarmarkten anno 1939, ook bekend als Carnivale.
Het gezelschap bestaat uit onder andere de verstomde omroeper, de El Hector van Nederland, vuurspuwers, een burleske paaldanseres en krachtpatsers die menselijke torens bouwen.

Circus Bongo is volgens circuskenners “Een juweel op wielen“, en terecht, de nostalgische circuswagentjes zien er uit om door een ringetje te halen. De inmiddels bekende huiskleuren wit en lichtblauw van de woonwagens matchen precies bij de prachtige circustent, een bezit om trots op te zijn. Hier een mooie impressie van het wagenpark en de tent van Yoshi Berends: 

Circus Bongo is bijna 40 jaar geleden opgericht door de ouders van de huidige circusdirecteur Tamara Diks. Tamara zorgde voor leuke verhaallijnen in de voorstelling. Ook dit jaar zit er weer een mooie verhaallijn in, zodat de kinderen thuis nog eens kunnen navertellen wat er allemaal tijdens de voorstelling gebeurde.

Voorstelling
Een theatrale voorstelling met o.a. het veelzijdige en aan de Nederlandse circusacademie afgestudeerde duo Harm en Maartje, die zowel met acrobatiek als met jongleren in de piste schitteren. Verder in de voorstelling Duo Musa, Roel Post, Dave Moore, Harm en Tamara Diks. Met de keuze voor deze artiesten weten we van tevoren al weer dat het programma van Bongo klinkt als een klok, een cast van hoog niveau.

 

De kaarten kosten  12,50. Tijdens de camping tour krijgen mensen 2,50 korting als zij de kaarten kopen tijdens de voorverkoop van 11 tot 12 uur. In Terschelling is de reserveerlijn elke dag bereikbaar van 10 tot 18 uur (geen voorverkoop) en zijn er kortingsbonnen verkrijgbaar bij verschillende winkels. Tevens staat er een kortingsbon in het Terschellinger Schouw.

Circus Bongo is zich steeds meer gaan specificeren als theater circus en word dan ook sinds 2016 gepresenteerd als Theatercircus Bongo. Dit jaar reist het circus met een geheel nieuwe façade in de stijl van het programma Variété/Carnivale

meer informatie op de website van Circus Bongo

En op de facebook pagina. 

Gegevens

Begin:
5 augustus 2017|19:00
Einde:
10 augustus 2017|21:00
Kosten:
12,50€
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Circus Bongo
Telefoon:
06 53 96 04 83
E-mail:
info@circusbongo.nl
Website:
www.circusbongo.nl

Locatie

Terschelling, Midsland Noord
Duinweg,
Midsland Noord, Terschelling 8891 HR Nederland
+ Google Maps