Sijm

nieuwepostersijm

 

 

 

 

 

De Toekomst van de historie, een ode aan het klassieke circus

Circus Sijm presenteert ook dit jaar een compleet nieuwe voorstelling. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Zo is er een ontroerend paardennummer en spierkracht acrobatiek waar menig sportschool jaloers op zou zijn. Het Italiaanse clownsduo Di Lello’s blinkt uit met een combinatie van muziek, ballet en mimiek waarmee het stel bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn.

In alles blijkt de intieme tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer voel je de vlammen van de vuurspuwer, ruik je de paardjes die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. Als de clown even later zo moet huilen dat de tranen als straaltjes  richting het publiek stromen, voel je letterlijk de betrokkenheid.

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Daarin schuilt het gevaar van een samengeraapt  programma, maar met een uitgekiende mix van muziek, licht
en persoonlijke woorden, laat hij, als regisseur, de acts naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor voel je je bij hem te gast. Een welkome gast die proeft dat de kok en zijn team alles op alles hebben gezet om het de visite naar de zin te maken.

Kaartverkoop

Circus Sijm heeft ten gunste van de bezoeker de prijzen vernieuwd! Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling reserveert via www.circussijm.nl  betaalt per entreebewijs slechts:  €12,00 (normaal €16,00 – ongeacht de leeftijd – 0 & 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

 

 

 

vnco

Circus Sijm is lid van de VNCO, Alex Sijm is de afgelopen tijd actie betrokken bij de voorlichting en discussies over behoud van circusdieren, kwaliteit van de circussen, kortom, gesprekken op hoog niveau.

 

 

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus? Wij vermelden dit uitsluitend in overleg me de organisatie.