ZOETERMEER – De Leeuw Circusevents staat van 14 tot en met 29 juli op het Spring – spektakel in de Van der Hagenstraat in Zoetermeer, ook een welbekende locatie voor circussen, bij Silverdome. 
Het springspektakel is in principe een outdoor-evenement, voor zover het weer het allemaal toelaat.  Ruim 40 springkussens worden hier opgesteld door GAAF Verhuur.

11.000 meter springplezier

Alle kids tot en met 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op allerlei verschillende springkussens en spellen. Rennen, springen, klimmen en klauteren, alles kan! Een dag om nooit te vergeten voor de kleintjes. Het paradijs zal bestaan uit 11.000m2 en maar liefst meer dan 40 springkussens. Uiteraard kan je naast het springen ook heel veel leuke andere dingen doen! 

Er zijn overkappingen

Tijdens het Spring Spektakel is er meer dan genoeg eten en drinken verkrijgbaar. Voor de ouders en/of begeleiders hebben we een meerdere leuke zithoeken met uitzicht op de spellen. Hier kan je onder andere terecht voor een kopje koffie, ranja voor de kinderen, gezonde bites, lekkere lunch en snacks. We zorgen dat er ook voldoende overkappingen zijn om te schuilen tegen de zon en/of een kleine regenbui. We zorgen uiteraard ook voor waterspellen zodat de kinderen ook voldoende afkoeling kunnen genieten. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen.

Obstakel run
Voor de echte stoere kids van 6 jaar of ouder is er ook een uitdagende obstakelrun aanwezig. De run bestaat uit verschillende soorten obstakels en zal in totaal één kilometer lang zijn. Klauterend komen ze samen met vriendjes over de finish. Tijdens de run gaat het om het plezier die de kids beleven, niet om de snelheid. Deelname aan de run is inbegrepen bij aanschaf van een Smulbox óf ook los te koop op het terrein voor een halve munt.

De circusspeelplaats
Op de circusspeelplaats kun je leren eenwieleren, draadlopen, hoelahoepen, jongleren, spelen met de diabolo of bordjes draaien en jongleren met flowersticks. Ook volwassenen kunnen even ervaren hoe het is om te spelen met circusmaterialen of om te balanceren op de eenwielers. 

Meer informatie: