ALMERE – Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag) organiseert Ticketveiling.nl voor het eerst het Chinees Nationaal Circus in KAF.

De voorstelling draagt de naam ‘The Great Wall‘, op beide dagen worden er twee shows gegeven (in totaal vier shows). Toeschouwers kunnen hun ogen uit kijken met de prachtige kleding en elegante choreografieën. Er zijn verbluffende evenwichtskunsten, spectaculaire acrobatenstunts en dynamische jongleeracts. Boek nu je tickets via Ticketveiling.
 

Vanwege het dertigjarig bestaan presenteert het Chinees Nationaal Circus een show gebaseerd op het wereldberoemde bouwwerk De Chinese Muur.

Groot, sterk en majestueus! Vrijwel geen enkel ander bouwwerk in China staat zo symbool voor het intellect van de Chinese hoge cultuur, waarvan de effecten ook worden weerspiegeld in de perfectie van meer dan tweeduizend jaar oude Chinese acrobatiek.

Dertig bekroonde topartiesten vieren nu samen met jou het unieke karakter van Chinese acrobatiek in deze show rondom ‘the Great Wall’. De show zit vol met spectaculaire acrobatiek, betoverende dans, ontroerend drama, gevoelige muziek en humoristische poëzie.

In 1989 zorgde de Weense multimediakunstenaar André Heller er voor het eerst voor dat het Europese publiek van het Chinees Nationaal Circus kon genieten! Ondertussen zijn we dertig jaar en vele shows verder. Er is in de entertainmentindustrie geen vergelijkbaar project dat kan tippen aan dit fenomeen.
Met meer dan tien miljoen bezoekers is dit circus in Europa inmiddels een begrip dat je niet mag missen!