Ahoy kerstcircus 2017

Van 23 tot en met 30 december is er weer Kerstcircus Ahoy, let op, dit keer dus maar 8 dagen en 13 shows, dus wees er snel bij.

De eerste twee acts zijn bekend. 

NapPas

Een van de spektakelnummers van de 47ste editie van Kerstcircus Ahoy wordt verzorgd door The Astronauts, een Hongaars trio dat jarenlang furore maakte in het vermaarde Amerikaanse Ringling Bros. Circus. Een even wonderschone als duizelingwekkende balansact, waarbij de acrobaten als in de ruimte – in luchtledige slow motion – over en door een enorm draaiend rad in de nok van het Ahoy Theater fietsen en lopen. Een adembenemende act, waarbij de toeschouwer zich getuige waant van een gewichtloze ruimtetrip.

foto van Kerstcircus Ahoy.
 

Schateren met de familie Stoliarov
stoliarovRusland is de bakermat van de clownswereld. Denk daarbij aan de legendarische Oleg Popov, die decennia lang iedereen over de hele wereld deed schaterlachen. Bij Kerstcircus Ahoy heeft de Family Stoliarov de lach aan hun kont. Het trio heeft ook Russisch bloed, maar het drietal is al jaren gevestigd in ons eigen Brabant. De grappenmakers hebben een goede band met Rotterdam, zij volgden jarenlang de clownsopleiding van Codarts. Deze familie heeft met diverse optredens ook bekendheid gekregen bij het Circus van Monte Carlo. Dit jaar waren ze ook te zien in Holland Got Talent. In het Ahoy Theater zijn zij dus voor het tweede jaar achter elkaar terug op vertrouwde bodem en laten u schuddebuiken met de meest hilarische grappen en oliedomme stunts. Een mooie mix van humor, magie en interactie in de piste van Ahoy.

Kijk voor toegangsprijzen  en openingstijden van de Kassa op www.kerstcircus.nl.