Gunt u uzelf personeel met een beter oplossend vermogen? Slimmer personeel dat alert reageert? Kies dan voor een teambuilding Zakendoen met ballen! 

Kijk op het filmpje hoe zakenlui wakker kunnen worden gemaakt na een lange sessie van vergaderingen. Allemaal even lachen, en allemaal even lekker alles er uit gooien tijdens deze vrolijke en verrassende onderbreking. Verrassend leuk intermezzo en nog betaalbaar ook, vanaf 20 euro pp vanaf 400 euro heeft u al een jongleersessie van een uur! U kunt deze workshop uiteraard aanvullen met andere jongleertechnieken zoals borden draaien, draadlopen enz.  De workshop zakendoen met ballen van De Leeuw Circusevents.nl

KEYMUSIC.NL

Wat anderen zeggen: 

De training van afgelopen woensdag is zeer positief ontvangen. Het is heel iets anders dan we doorgaans gewend zijn in teambuildingsactiviteiten. 

Mensen vonden het leuk om te doen en het gaf energie aan de middagsessie die we hebben gehad.

Beste Gera, ontzettend bedankt voor de leuke en humoristische training van afgelopen week, de sfeer van de vergadering veranderde daarna compleet. We gaan snel kijken of de andere collega’s dit ook willen gaan doen. In ieder geval zijn wij heel enthousiast geworden.

3139 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag