TILBURG – Van 26 januari tot en met 4 februari 2018 gaat het Winter Wonder Circus plaatsvinden op het Tilburgse evenemententerrein Het Laar.

Het is even rustig geweest op het bekende Tilburgse circusterrein. Na jaren van enorme circusbezetting in zowel voorjaar, zomer als winter is het er nu reeds twee jaar stil.

In samenwerking met de gemeente en diverse lokale partijen wordt gewerkt aan de opstart van een nieuwe, toekomstbestendige circustraditie waar zowel het circus als ook de gemeente, potentiële bezoekers en partners nut bij hebben.

De circustent biedt plaats aan ruim 600 personen. Momenteel wordt druk gewerkt aan de invulling van een familieshow die 120 minuten zal duren. Een groot gedeelte van de artiesten is reeds vastgelegd, en zal bestaan uit talentvolle en jonge artiesten uit heel Europa.

Van 26 januari tot en met 4 februari worden 9 voorstellingen gegeven. De online voorverkoop is reeds gestart en biedt de komende maand een vroegboekkorting. Informatie en tickets via www.circus-tilburg.nl of www.eventbrite.nl.

Voorstellingen

Elke show duurt ruim 2 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Ontvangst in foyertent vanaf een uur voor aanvang, speeltent gaat 30 minuten van tevoren open. Bekijk hier onder de speeldata!

Vrijdag 26 januari 2018 (première) om 19.00 u

Zaterdag 27 januari 2018 om 15.00 + 19.00 u

Zondag 28 januari 2018 om 15.00 u

Woensdag 31 januari om 15.30 u

Vrijdag 2 februari om 19.00 u

Zaterdag 3 februari om 15.00 + 19.00 u

Zondag 4 februari om 15.00 u

Dieren

 

Verschillende dieren passeren de revue tijdens de circusvoorstelling. Zo kunt u genieten van imposante Siberische Steppekamelen gepresenteerd door Richard Korittnig, edele paarden in combinatie met ondeugende minipony’s, vrolijke honden en lama’s.

Kijk ook op onze pagina ‘Dierenwelzijn’ ! Ons circusterrein is de gehele dag gratis te bezichtigen. U kunt zich zelf van het goede dierenwelzijn overtuigen. Onze dieren worden gehouden volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie VNCO.

 Circusclowns 2.0

De nieuwe generatie circusartiesten staat te popelen om voor u op te mogen treden. Clowns zoals u ze zelden ziet. Jong, enthousiast en vernieuwend. Niet door middel van de acts zelf, wel door het tempo en de presentatie waar zowel jong als oud van zullen genieten.

Gewaagde acrobatiek

 

Zowel in de piste, op de strakke draad als in de nok van de grote circustent zullen onze artiesten u doen verbazen van hun kunsten. Jonge en talentvolle performers uit Duitsland, België en Tsjechië laten u meerdere malen op het puntje van de stoel zitten.

1410 Total Views 2 Views Today