Het Wiener circus modern en traditioneel

wienercircusfacadeHet Wiener Circus reist sinds 1965 rond in Belgie en is daarmee is het oudste in Belgie rondreizende circus. Het programma is een mengeling van traditioneel en modern circus. 

 

KEYMUSIC.NL

 

wienercircus

 

claudiabremlov wienerkerst wienerpaardjes alexandramalterwiener

 

 

 

 

 

Kijk op deze google+ pagina

 

De website van het circus

via Facebook is nog meer te zien aan actuele informatie.

Recensie Warre Baes.

Het Wiener Circus is fijn voor groot en klein!

warrebaesDe 15-jarige Warre Baes, verwoed goochelaar en circusbezoeker uit België bracht in april 2015 een bezoek aan het jubilerende Wiener Circus en maakte het volgende verslag:

In 2009 ging ik met mijn vader naar het Wiener Circus in Jabbeke. Dat circus is mij altijd bijgebleven, 2 en een half jaar later leerde in een vrouw kennen die artieste was bij het Wiener Circus. Na een tijdje leerde ik ook haar man kennen en daarna duurde het niet lang meer of ik kende het hele circus. Sindsdien ben ik er al een paar jaar kind aan huis. Iedereen is er supervriendelijk en men is altijd welkom in het circus, iedereen is graag gezien!
Ik kan jullie meegeven dat elk jaar de show weer fantastisch is en dat ze elk jaar van artiesten veranderen. Maar er zijn ook vaste artiesten, zij zijn allemaal familie van elkaar, denk maar aan de directie Ricky Cannone en Deny Chaves, Ricky Cannone heeft een nummer met de pony’s, met zijn trompet en doet soms mee met de clowns. Deny Chaves doet luchtacrobatiek. Maar ook clown Leonel Chaves en zijn vrouw, die samen een hondennummer hebben. Presentator en clown Xavier Depaepe en Alexandra Malter, zij doet hoelahoep en aerial straps. Tijdens het luchtnummer van Deny Chaves zingt haar man Ricky Cannone live het gevoelige en sensuele nummer L’envie D’aimer.

 

Het Magische Circusgevoel

Het Wiener Circus is opgericht in 1965 door Ullrich (Ulli) Malter (die trouwens nog altijd meereist met het Wiener Circus). Dit jaar viert het Wiener Circus zijn 50e verjaardag!! Ikzelf ga naar het Wiener Circus omdat ik vind dat alles tot in de puntjes is afgewerkt: Lichten, muziek, maar ook het decor, de kostuums en ik vind persoonlijk dat de hoge ronde piste het circus af maakt. Ook krijg je vanaf de eerste seconde dat je de tent binnenstapt al meteen het magische circus gevoel, de warmte en de geur van popcorn en de rook die er rondhangt tijdens de inloopmuziek. En dan, het spektakel begint de vrouwen zwaaien sierlijk met linten en dan komen de mannen van het circus gezelschap en tonen een stukje jonglage rola rola etc! Ik kan alleen nog maar zeggen: Staat het Wiener Circus bij u in de buurt? Neem dan zeker een kijkje want het is zeker de moeite waard om te gaan kijken! en vergeet niet: Het Wiener Circus is fijn voor groot en klein!

3652 totaal aantal bezoekers 2 bezoekers vandaag