HAAREN – Jeugdcircus Il Grigio is weer gestart met de jaarlijkse circusshow onder de naam Colore. De kaartverkoop is net als vorige jaren weer jaloersmakend. De eerste shows zijn met enthousiasme ontvangen. Omroep Brabant maakte er een reportage van die op 3.30 te zien is.

 

Deze 56e show heeft alle circusingrediënten in zich: evenwicht- souplesse – magie- clownerie – balans  en nog veel meer. Alle circus disciplines zijn te zien in deze nieuwe voorstelling, ook dieren treden hierbij op.  Dat  deze nieuw show kleurrijk zal zijn dat begrijpt u vast uit de naam die dit jaar gekozen is en uit bovenstaande foto. Noteer alvast in uw agenda: 22 juli tot en met 6 augustus. Jeugdcircus Il Grigio iets minder dan 60 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig trainen ongeveer 65 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar vanaf oktober voor hun acts, zodat elke zomer 20 veelzijdige en professionele voorstellingen kunnen worden gepresenteerd aan het hooggeëerd publiek in de circusaccommodatie in Haaren. In 2016 leverde dit nog dik 11.000 bezoekers op in 2 weken tijd.

foto van Il Grigio - jeugdcircus.

 

Extra voorstellingen worden gegeven om 19.00 uur op donderdag 27 juli en op dinsdag 1 en donderdag 3 augustus.

We raden u aan om vooraf te reserveren. Voor informatie over reserveren en andere praktische informatie kunt u hier klikken.

De zaal biedt met comfortabele kuipstoelen plaats aan 900 bezoekers.
De voorstellingen worden gegeven in de circusaccommodatie aan de Bossebaan 5a in Haaren (Noord-Brabant). Een routebeschrijving met de auto of het openbaar vervoer naar circus Il Grigio vindt u hier.

987 Total Views 8 Views Today